Партия МИР ще бъде положителната изненада на предсрочните парламентарни избори

...
Партия МИР ще бъде положителната изненада на предсрочните парламентарни избори
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Партия МИР ще бъде изненадата на тези избори |

Партия МИР ще бъде позитивната изненада на предварителните парламентарни избори за всички българи, които желаят същинската, а не следващата замяна. Това сподели в предаването „ Делници “ по Евроком ръководителят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев.

„ Крайно време е публичният интерес да застане над персоналния и партийния и да върнем държавността и нормалността в България. Именно по тази причина партия МИР предлага народен консенсус и обединяване към пет целта, които ще изведат България от икономическата, здравната, политическата и моралната рецесия и ще трансфорат страната в мощна обществена и индустриална страна, а българския народ – в проспериращ и благополучен “, съобщи водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той разказа в резюме петте целта, към които партия МИР предлага обединяване и народен консенсус и това са работеща и ефикасна икономика; излизане от демографската рецесия и връщане на българите зад граница в родината; оползотворяване на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство и логистиката; промяна в правосъдната система и административна промяна посредством въвеждането на електронното правителство; уравновесена външна политика.

„ Точка първа в дневния ред на новото Народно заседание би трябвало да бъде по какъв начин българската стопанска система да стане работеща и ефикасна, тъй като без стопанска система не може да се прави нито обществена политика, нито може да има качествено и налично за всички български жители опазване на здравето и обучение. Именно по тази причина партия МИР предлага социално-пазарното стопанство да стане икономическа основа на българското общество с регулираща макроикономическа роля на страната. Това е потвърден немски модел и неговите цели са цялостната претовареност на капитала и труда, т.е. всички да печелят и служащи и работодатели. Чрез социално-пазарното стопанство ще може да се построи същинска междинна класа в България, като 80 % от българските жители ще имат сигурни, устойчиви и високи приходи, ще реализираме стабилно икономическо развиване, постоянни пари, както и свободното икономическо положение “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той сподели, че сега България има потребност от държавници, с цел да може общественият, политическият и икономическият живот на България да се изградят още веднъж по този начин, както партия МИР предлага.

„ Време е да стартираме всичко изначало е слоганът на акцията на партия МИР, тъй като няма българин, който да е удовлетворен от метода, по който се организира преходът в България и от метода, по който живеем през днешния ден. Партия МИР подава ръка на всеки, който е угрижен за морала, интелекта и развиването на българската нация и приканвам всички български жители както в България, по този начин и отвън нея да се включат и допринесат персонално със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската страна “, съобщи Симеон Славчев.

Той акцентира, че партия МИР се е преборила за машинното гласоподаване в България, само че ЦИК със своите дейности и бездействия сега прави опит да го обезсмисли.

„ С методически инструкции, които ЦИК издаде до секционните изборни комисии, в които се показва, че машинният протокол би трябвало да се преписва ръчно, първо се нарушава Изборния кодекс и второ остава подозрение, че вотът на българските жители ще бъде сменен. Поради тази причина обръщаме съществено внимание, че в случай че ЦИК не признае незабавно машинния протокол за заключителен избирателен протокол по този начин, както е записано в Изборния кодекс, рискуваме за първи път в новата ни история изборните резултати да не бъдат приети. Това от своя страна ще вкара България в конституционна рецесия, тъй като изборите са 2 в 1 и за народни представители, и за президент и вицепрезидент “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той прикани българските жители да поддържат партията на новото потомство, морал и експертност в българската политика с номер 26.

Избори ноември 2021!

Платено наличие!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР