Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще изгради силна и ефективна

...
Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще изгради силна и ефективна
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Партия МИР ще бъде изненадата на тези избори


Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) ще построи мощна и ефикасна мрежа от цивилен, неправителствени и браншови организации, от общественици, специалисти и интелектуалци и дружно с тях ще взе участие и ще бъде изненадата на идните предварителни парламентарни избори през април тази година. Това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев след извършеното съвещание на Националния съвет на партията. Той акцентира, че МИР се разграничава от всички други партии с това, че дава съответни решения на всеки един от проблемите и рецесиите в страната и предлага народен консенсус по пет национални целта.

„ Партия МИР предлага специалисти от всички сфери дружно с браншовите организации да изготвят Национална стратегия за възобновяване и стабилно развиване на България, в която да се разпишат както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект по какъв начин ще се развиват всички секторни политики в страната. Предлагаме също по този начин програмата да бъде подложена на необятно публично разискване и да бъде призната с народен консенсус от всички партии, цивилен, неправителствени, браншови, работодателски и синдикални организации. Приетата с консенсус Национална стратегия да стане наложителна за осъществяване от всяко българско държавно управление и то да няма право да се отклонява от нея. Именно това ще подсигурява както устойчивото икономическо развиване на България, по този начин и излизането на страната от политическата и моралната рецесия и паралелно с това ще даде сигурност и непоклатимост “, това съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.
-->
Партия МИР предлага в Националната стратегия да бъдат изкарани пред скоби пет национални целта - работеща и ефикасна икономика; излизане от демографската рецесия и връщане на българите зад граница в родината; оползотворяването на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство, земеделието, леката индустрия и логистиката; промяна в правосъдната система и административна промяна посредством въвеждането на електронното правителство; уравновесена външна политика.

„ За голямо страдание настоящия по този начин наименуван политически хайлайф потвърди, че не мисли и не работи за решаването на проблемите на българските жители и България. Целта на партия МИР по време на идните предварителни избори е с действителни дейности да потвърдим и да мотивираме тези над 60 % от българските жители, които не гласоподават, че в България има експертен, човешки и честен капацитет, който може да бъде единен и да работи дейно в мрежа в името и в интерес на родината и обществото. На процедура партия МИР предлага нов политически модел, който от една страна стъпва на обичайните български, фамилни и християнски полезности, а въпреки това ще вкара по този начин наречения образован консерватизъм, в чиято основа са морала, инициативността, експертността и родолюбието “, сподели още Симеон Славчев.

Той прикани българите да спрем да се ненавиждаме и наскърбяваме за непознати неточности и дела, както и да спрем да избираме сред по-малкото зло. „ Време е да се обединим към идеята България да бъде мощна, обществена и индустриална страна, а българския народ проспериращ и благополучен “, прикани още ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР