Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се регистрира за участие в

...
Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се регистрира за участие в
Коментари Харесай

Партия МИР се регистрира в ЦИК за изборите


Партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) се записва за присъединяване в предварителните парламентарните избори, планувани за 2-ри април тази година. Председателят на партията Симеон Славчев и членове на управлението внесоха в деловодството на Централната изборна комисия 3380 подписа за присъединяване в предварителния парламентарен избор.

 „ За голямо страдание настоящия по този начин наименуван политически хайлайф потвърди, че не мисли и не работи за решаването на проблемите на българските жители и България. Целта на партия МИР по време на идните предварителни избори е с действителни дейности да потвърдим и да мотивираме тези над 60 % от българските жители, които не гласоподават, че в България има експертен, човешки и честен капацитет, който може да бъде единен и да работи дейно в мрежа в името и в интерес на родината и обществото. На процедура партия МИР предлага нов политически модел, който от една страна стъпва на обичайните български, фамилни и християнски полезности, а въпреки това ще вкара по този начин наречения образован консерватизъм, в чиято основа са морала, инициативността, експертността и родолюбието “, сподели ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.
-->
Той прикани българите да спрем да се ненавиждаме и наскърбяваме за непознати неточности и дела, както и да спрем да избираме сред по-малкото зло. „ Време е да сложим завършек на българския преход, който ограби българския народ и направи България най-бедната страна в Европа. Време е да се обединим към идеята България да бъде мощна, обществена и индустриална страна, а българския народ проспериращ и благополучен. “, прикани още ръководителят на партия МИР Симеон Славчев.

„ Партия МИР предлага специалисти от всички сфери дружно с браншовите организации да изготвят Национална стратегия за възобновяване и стабилно развиване на България, в която да се разпишат както в кратковременен, по този начин и в дълготраен проект по какъв начин ще се развиват всички секторни политики в страната. Предлагаме също по този начин програмата да бъде подложена на необятно публично разискване и да бъде призната с народен консенсус от всички партии, цивилен, неправителствени, браншови, работодателски и синдикални организации. Приетата с консенсус Национална стратегия да стане наложителна за осъществяване от всяко българско държавно управление и то да няма право да се отклонява от нея. Именно това ще подсигурява както устойчивото икономическо развиване на България, по този начин и излизането на страната от политическата и моралната рецесия и паралелно с това ще даде сигурност и непоклатимост “, съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Партия МИР сътвори мрежа от гражданските и неправителствените организации измежду които Алианс на жителите на България, Гражданско съдружие „ Мрежа за начинания и решения “, „ Фондация за подкрепяне жертвите на закононарушения и битка с корупцията “, ДОСО – Български орли, Гражданска самодейност за МИР и доста други родолюбиви организации, с които дружно ще се яви на идните парламентарни избори. В мрежата на МИР влизат също доста специалисти, общественици, културни дейци и интелектуалци.

„ На България ѝ би трябвало нова национална идея, която да сплоти всички българи и партия МИР предлага това да бъде образуването на новия народен блян “, това съобщи още ръководителят на партия МИР Симеон Славчев. Той акцентира, че партия МИР ще води положителна предизборна акция и ще продължи както и до в този момент да дава съответни решения на всеки един проблем на българските жители и оферти и решения за излизане от икономическата, обществената, енергийната и моралната рецесия, в които се намира България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР