Партия „Има такъв народ“ (ИТН) регистрира в Общинската избирателна комисия

...
Партия „Има такъв народ“ (ИТН) регистрира в Общинската избирателна комисия
Коментари Харесай

ИТН регистрира кандидатите си за кмет, районни кметове и общински съветници в Пловдив

Партия „ ИТН “ (ИТН) записва в Общинската изборна комисия (ОИК) в Пловдив претендентите си за кмет, районни кметове и общински съветници.

„ Явяваме се независимо, без поддръжка от компании и други политически обединения. Влизаме в борбата не с цел да отчетем нещо, а да се борим за победа “, сподели пред публицисти претендентът за кмет на партията Станислав Балабанов.

Балабанов изрази вяра, че пловдивчани ще вземат осведомено и вярно решение. Ако те гласоподават доверието си на Има Такъв Народ, ще работя да запитвам тях за решенията за града посредством локални референдуми, ще приключим всички инфраструктури планове в период, тъй като целият град е в ремонт, ще работим за построяването на детска болница, ще почистим коритото на река Марица и ще създадем цялостна инспекция на предходните ръководства, сподели претендентът за кмет на Има Такъв Народ.

Кандидатите за районни кметове на партията са: за „ Централен “ - Йордан Ангелов, за „ Южен “ – Тервел Борисов, за „ Западен “ – Красимир Иванов, „ Източен “ – Васил Петлешков и за „ Тракия “ – Димитър Станков.

В листата на Има Такъв Народ за общински съветници вземат участие 26 претенденти, които по думите на Балабанов, са с партията от учредяването ѝ. Водач на листата е Ивайло Димов, който по обучение е преподавател, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР