Партия Единение ще участва в местните избори и ще се

...
Партия Единение ще участва в местните избори и ще се
Коментари Харесай

Бивши депутати от ПП направиха партия Единение, готови за взаимна подкрепа на местния вот

Партия " Единение " ще взе участие в локалните избори и ще се бори с феодалния модел, сподели Христанов, който напусна Политическа партия в последния ден на 48-ия парламент, несъгласен с политиката на групировката и с токсичния й жанр на правене.

Той съобщи, че през последните 33 години на преход политическата прослойка употребява разделянето като главен инструмент за печелене на политическо въздействие. По думите на Христанов националните политики биват загърбени, никой не формулира национална фантазия, имаме отдръпване на хората от политическия развой, доста от тях напущат България.

" Два милиона души не гласоподават, а на последните избори над 108 хиляди души избраха да кажат, че не поддържат никого ", добави той.

Христанов сподели, че " Единение " ще издига и лични претенденти за локалните избори в обитаемоте места с ясно изразен средновековен избор. Самият Христанов сподели, че няма да се кандидатира за присъединяване в локалните избори. Той акцентира, че ще продължава да бъде водач на партията и да дава отговор за нейното ценностно и морално издигане, за развиването на националните структури. Ние надълбоко имаме вяра, че без национални структури няма бъдеще за същинска, зряла партия, сподели Христанов.

Попитан дали ще издигат личен претендент за кмет на София, Христанов сподели: " За момента не можем да споделим тази информация ".

И насочи покана за взаимоотношение с Политическа партия на локалния избор - да се поддържат взаимно там, където едните нямат претенденти.

" Самият факт, че продължих политическия си път, като част от Политическа партия, подсказва, че точно в тези новаторски старания и ние имаме вяра ", сподели водачът в отговор на въпрос ще търсят ли взаимоотношение с " Продължаваме промяната ".

" Там където ние можем да излъчим претенденти и те (ПП) не могат да показват такива, ние чакаме поддръжка, там, където ние не можем да представим претенденти, а те излъчват, можем да водим диалози за взаимна помощ ", сподели Христанов.

Снимка: БТА

Той изрази очакване партията му да получи правосъдна регистрация за локалните избори. 

" Единение " концентрира своите старания към поддръжка на способени и положителни претенденти в междинните и дребните обитаеми места, в това число с обединения на локално равнище. Нашата ориентировка е ясна - работим за промени в България, тъй че всички новаторски сили, които изповядват същински полезности, ще срещнат нашата поддръжка.

" Единението на българския народ е пътят напред. Не бива от устата на политици да излиза тирада на омразата и разделянето, на насилието, сподели Христанов. Не бива, когато някой желае да реализира своите тясно партийни цели, да го прави за сметка на обиждане на гласоподавателите на останалите партии, съобщи водачът на новата партия, представен от Българска телеграфна агенция. Той предлага политика на зряло държание, ориентирана към главните цели на България - просвета, обучение, просвета, национална сигурност.

 

 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР