Партиите по стар български обичай, вместо да се състезават с

...
Партиите по стар български обичай, вместо да се състезават с
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Бойко Рашков си измисля обвинения срещу ГЕРБ |

Партиите по остарял български бит, вместо да се състезават с хрумвания, качества на претендентите, се замерят с тиня. Много постоянно сме в обстановката сами против всички. 

Това, което прави обстановката друга, е държавното управление с принципал президента Румен Радев, чиято съществена цел е да торпилира ГЕРБ и да промени и изкриви резултата от изборите. 

Това съобщи Томислав Дончев, зам.-председател на ГЕРБ и лидер на листата в Габрово. Той добави, че множеството уволнени в последните месеци не са членове или деятели на ГЕРБ.

Правителството е организация за политически PR.  Сериозни обвинявания като тези на Бойко Рашков, вървят дружно със съществени доказателства. Според мен Рашков си измисля. Смятате ли, че в случай че нямаше даже белег на доказателства, те нямаше да ги извадят от позиция на политическата вреда, която желаят да ни нанесат?, попита Дончев. 

Според него прекомерно огромната интензивност на служебния министър на вътрешните работи може да има противоположен резултат. 

Борисов даде ясно пояснение, че той шкафче с кюлчета няма, сподели още зам.-председателят на ГЕРБ. Не мога да ви отговоря на въпрос коя жена е аранжила и снимала шкафчето, сподели Дончев в отговор на въпрос от кое място са кюлчетата на дамата. Карате ме да отговоря за жена, която не познавам, от кое място има пари и кюлчета, изясни той. 

„ Хората желаят някаква изясненост. Кой какво би правил в дадена обстановка. За нас е значимо да служим правилно на обществото, каквато и роля да ни е отредил гласоподавателят. Няма нищо неправилно в това да си в съпротива ”, счита Дончев. По думите му е редно - в случай че има политически небосвод, ГЕРБ да предложи държавно управление. 

Ако се съберат партии, които са обединени от нагон към властта или са срещу някой, това не е добре. Единственото, което легитимира съществуването на някои партии, е, че са срещу нас. Това е радостно, добави Дончев. Но едно ръководство изисква водачество, акцентира той. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР