Парти сезонът на Playboy започна ударно с бутиково парти в

...
Парти сезонът на Playboy започна ударно с бутиково парти в
Коментари Харесай

Незрящо момче се обясни в любов на Нора Недкова

Парти сезонът на Playboy стартира стремително с бутиково празненство в столичен клуб. Топ моделите на Мъжката Библия Анна-Мария Чернева, Диана Цветкова и звездното трио от Playmate Of The Year 2018 - носителката на купата Жанета Осипова и подгласничките й - Дениз Хайрула и Несрин Исинова, направиха същински театър на сцената.

В шоуто се включи очарователната Марешка Глушук, която имаше двоен мотив за празнуване. Освен че хубавицата изгря в гореща фотосесия, сексапилната русокоска отпразнува и рождения си ден, който беше на 13 февруари.

Събитието във връзка представянето на новия брой събра столичния хайлайф, а измежду специфичните посетители беше и строителният бизнесмен Йордан Динев. Комедиантът Ники Станоев също почете празненството в компанията на другари, а една от обичаните им зони беше шоколадовият бар с шотове и желирани бонбони, направени от началник Радо Стамболов по специфична рецепта.

Нора Недкова също се появи на празненството на Playboy след дълго медийно неявяване. В компанията на другари пристигна и Евгения Радилова – Ени, чиято извънредна фотосесия Вампирела излиза в сегашния брой на списанието.

Освен да се радостни, публиката беше изключителна впечатлена от един посетител - незрящото момче Добри, чиито родители са също незрящи, е разпален почитател на състезанието Playmate Of The Year и макар несгодите следи всички изяви на палавите зайчета посредством компютърен програмен продукт, който преобразува изображеието в диалект и тон.

По този метод той даже е основал почитател страница на настоящата мис Playmate – Жанет Осипова, която персонално поддържа. За пръв път можа да допре онлайн и Ана-Мария Чернева, и Нора Недкова и Жанет Осипова, всяка от които се отби на масата му да го прегърне, да си поговорят и да се снимат дружно.

Тези подиуми развълнуваха всички. Добри беше особено поканен от уредниците на празненството и подложен на една от най-хубавите маси в клуба, директно до сцената, с цел да може да чува и усеща и най-малките детайлности от протичащото се там.

Източник: show.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР