Парното е загубило делото срещу естрадните легенди Богдана Карадочева и

...
Парното е загубило делото срещу естрадните легенди Богдана Карадочева и
Коментари Харесай

Парното загуби делото срещу Богдана и Стефан!

Парното е изгубило делото против естрадните митове Богдана Карадочева и Стефан Димитров, разбра HotArena.

Решението на арбитър Димитър Димирев е взето няколко дни след 70-годишния празник на композитора, а тъкмо след месец същото число ще закръгли и обичаната певица.

От „ Топлофикация “ заведоха правосъдно дело против музикалния тандем поради неплатена сметка от 51,24 лева на техен парцел, който се намира на столичната улица „ Гургулят “, против парка на НДК. Сумата е начислена за интервала 1 – 30 април 2014 година На съвещанието на 2 май юристът на фамилията – Стоянов, оспори желае, като съобщи, че абонатният номер, за който е въпросната сметка, е на името на друга жена, а парцелът се намира в прилежащия вход В, а не в А, където подсъдимите са имали жилище, писа „ Телеграф “.

Точно в този интервал изпълнителите са продали жилището от 79 кв. м. на 58-годишен мъж, който също се споделя Стефан Димитров. Въпреки това те са погасили последната сметка след промяната на партидата на новия притежател и фактурата бе предоставена на съда.

Всичко това е дало резултат, защото в решението на Софийски областен съд написа. Че отхвърля като неоснователни предявените искове с правно съображение. Парното е наказано да заплати разноските по делото в размер на 300 лев и още 300 лева за адвокатско заплащане. Решението предстои на обжалване в двуседмичен период.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР