Парламентът ще разгледа като първа точка в сряда внесения от

...
Парламентът ще разгледа като първа точка в сряда внесения от
Коментари Харесай

Ето какво ще разгледа парламентът утре

Парламентът ще прегледа като първа точка в сряда импортирания от ПГ на "БСП за България " план на решение за предварително преустановяване пълномощията на Иван Иванов като член и ръководител на КЕВР, планува седмичната проектопрограма на Народното събрание.

На първото за месеца съвещание депутатите ще обсъдят промени в Закона за наложителното складиране на печатни и други творби, импортиран от Делян Пеевски, Йордан Цонев, Хамид Хамид и Велислава Кръстева от Движение за права и свободи.

Пак на същото съображение от правилника на Народно събрание ще бъдат гласувани на първо четене импортираните от левицата промени в Наказателния кодекс.

Парламентът ще дефинира и комисия за одитиране на годишния финансов доклад на Сметната палата за 2017 година В проектопрограмата е второто четене на ремонти в Закона за регистрация и надзор на земеделската и горската техника.

Парламентът би трябвало да ратифицира Споразумението за възмездни консултантски услуги за подкрепяне на Агенция "Пътна инфраструктура " при въвеждането на Националната система за електронно събиране на пътни такси с Международната банка за възобновяване и развиване.

В пленарната зала би трябвало да влязат на първо гласоподаване промени в Закона за интеграция на хората с увреждания, както и второто четене на промени в Кодекса на труда.

В петък ще се организира и постоянният парламентарен надзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР