Парламентът има нужда от малко повече време, защото от първите

...
Парламентът има нужда от малко повече време, защото от първите
Коментари Харесай

Стефан Янев: Безотговорно e от първия ден на работа на парламента да кажат, че ще ходят отново на избори

Парламентът има потребност от малко повече време, тъй като от първите дни виждаме по какъв начин стартира с един висок звук диалогът сред партиите, само че последователно тонът се възстановява. Според мен е от изключителна значимост да създадем напъните да съставим болшинство, което да успее да излъчи държавно управление. Ние сме подготвени и имаме тактика, в случай че получим третия мандат. Ако тази догадка се реализира, ще приказваме в елементи ". Това сподели пред публицисти в Народното събрание водачът на " Български напредък " Стефан Янев.

„ Безотговорно от първия ден на работа на Народното събрание да кажат, че ще вървят още веднъж на избори. Да се дава мнение на този стадий за първия и втория мандат не е състоятелно, счита още Янев.

По отношение на импортираните от ГЕРБ и Демократична България оферти за даване на военна помощ на Украйна, той изрази мнение, че това е въпрос, който не би трябвало да се взема решение от през днешния ден за на следващия ден и двете заявления би трябвало да бъдат разисквани минимум в две комисии. Янев е безапелационен, че би трябвало по най-хубавия метод да бъдат предпазени българските национални ползи. Според него обаче не е проблем да не се търсят медиатори, а да изнасяме непосредствено оръжие.

„ Това е бизнес и всички страни по този начин го вършат, намерено, без никакви терзания ", сподели водачът на „ Български напредък ".

Янев се разгласи за машинното гласоподаване и срещу връщането на хартиените бюлетини, като съобщи, че би подкрепил и електронно гласоподаване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР