Парламентарната опозиция в България има по-голям резултат на европейските избори,

...
Парламентарната опозиция в България има по-голям резултат на европейските избори,
Коментари Харесай

Марешки: Минаваме в партизанска война

Парламентарната съпротива в България има по-голям резултат на европейските избори, в сравнение с ръководещите. Като прибавим и извънпарламентарната съпротива като " Демократична България ", процентите се подвигат с 25 над ръководещите. Това сподели на конференция водачът на " Воля " Веселин Марешки.

" Наистина ли никой не го вижда? Аз ви сигнализирам и се надявам все някой да откри смелостта да попита какво се случва. Всички мълчат, тъй като няма по какъв начин да се разгласи същинската коалиция - ГЕРБ, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация. Ако не броим по този начин числата, това значи, че ръководещите нямат нужната поддръжка в обществото ", съобщи Марешки.

" В Гърция ръководещите подадоха оставка след загуба с 10%, във Франция нашата другарка Льо Пен би Макрон с един пункт и отново се слага въпросът за оставка. При 6 млн. гласоподаватели в България, ГЕРБ печелят към 570 000 гласа, което всеки може на калкулатора да чукне и да разбере, че това са 9% поддръжка. С тези проценти не може да се поддържа подобен режим, би трябвало да си по-диалогичен и да търсиш поддръжка в други обединения ", уточни Веселин Марешки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР