Парламентарната група "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" да

...
Парламентарната група "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" да
Коментари Харесай

Атака иска Обединените патриоти да бъдат заличени от регистрите на парламента

Парламентарната група "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и Вътрешна македонска революционна организация " да бъде заличена от регистрите на Народното събрани и депутатите от партиите на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов да бъдат оповестени за самостоятелни. За това упорстват от "Атака " в писмо до ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Причината за настояването е изключването на водача на партията Волен Сидеров и сътрудниците му Десислав Чуколов и Павел Шопов от така наречен дребна коалиция, както и последвалото овакантяване на останалите атакисти от парламентарната група на "Обединените патриоти ". Така името на парламентарната група автоматизирано става юридически нелегитимно и следва заличаването й в специфичния указател на Народното събрание, настояват от групировката, базирайки се на Коалиционното съглашение.

Според атакистите сега се прави опит да се разгласи за законна парламентарна група, която на процедура не съществува. От партията упорстват и да бъдат спрени всевъзможни разпоредителни и в действителност дейности след освобождението на Волен Сидеров от председателското място, до момента в който въпросът не бъде позволен.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР