Парламентарната група на ВОЛЯ напусна парламента в знак на протест

...
Парламентарната група на ВОЛЯ напусна парламента в знак на протест
Коментари Харесай

ВОЛЯ осигури кворум, след това напусна парламента

Парламентарната група на ВОЛЯ напусна Народното събрание в символ на митинг против аления народен представител Иво Христов и неговото изявление, че 80 % от българите са " дебили ". Марешки и компанията напуснаха залата, само че откакто се записаха.

В началото на пленарния ден предприемачът политик изнесе декларация от трибуната на Народно събрание и съобщи, че този, който дефинира хората за 80% дебили, може и да ги прати в концлагер, тъй като по този начин му изнася.

Предупреждението за митинг Марешки насочи още предходната седмица. Тогава от ВОЛЯ обявиха, че няма да се записват или ще напущат зала, когато Иво Христов е там. Тази заран извършиха заканата си, само че откакто осигуриха кворум за съвещанието.

Вчера в Народното събрание Марешки направи прогноза, че депутатът от Българска социалистическа партия Иво Христов скоро ще подаде оставка.

„ Преди няколко месеца ми беше поискана оставката като зам.-председател на Народно събрание. Тогава си разреших да кажа, че не аз, а някой различен ще си я подаде преди мен. Видяхте, че времето удостоверява всички мои предсказания “, сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР