Парламентарната група на ГЕРБ отказва да прояви разбиране към некомпетентността

...
Парламентарната група на ГЕРБ отказва да прояви разбиране към некомпетентността
Коментари Харесай

ГЕРБ се усъмниха, че властта осъзнава кризите

Парламентарната група на ГЕРБ отхвърля да прояви схващане към некомпетентността и безотговорността на ръководещите. Настоящата формула на ръководство с всеки минал ден ще нанася от ден на ден вреди и провали във вътрешен, външен и геополитически проект. Наш дълг е да бъдем безкомпромисна съпротива и да се положат старания да има ново ръководство. Toва съобщи депутатът от ГЕРБ Тома Биков в декларация от трибуната на Народното събрание.

През последните месеци страната ни е изправена пред редица рецесии и убеждението на ГЕРБ е, че всички рецесии и провокации допускат навременни, целенасочени и своевременни старания за натоварен политически и публичен разговор.
 Запасяваме се с 1.5 млн. тона зърно, стопираме износа на ток при потребност
Запасяваме се с 1.5 млн. тона зърно, стопираме износа на ток при потребност

Няма риск за доставките на нефт в България, твърди Кирил Петков

През последните месеци опозицията не е видяла сходно държание от страна на ръководещите за решаването на рецесията. Началото на решаването на всяка рецесия стартира с нейното осъзнаване, само че сегашното ръководство няма капацитет да направи това. ГЕРБ предупреждавали за растежа на цените на електрическата енергия, а в отговор получили отвод за обезщетения.

По-важният резултат е, че през последните месеци рецесията с цената на тока прерасна в огромна ценова рецесия и с всеки минал ден се усилват провалите, които тя нанася. Заради бездействието на държавното управление предстоят всеобщи банкрути, безработица и задълбочаване на рецесията. Още в първи дни на войната в Украйна ръководещото болшинство генерирало друга рецесия - със Стефан Янев, подсети Биков.
 ГЕРБ дават отговор на Петков: Не сме отговорни за вашата несръчност
ГЕРБ дават отговор на Петков: Не сме отговорни за вашата несръчност

Младежи ГЕРБ били инструктирани да си държат пуснати електроуредите си непрекъснато

Той подсети още нарастването на цените на горивата и за това. Заболяването, което се трансформира в хронично, се назовава дълбока непросветеност и податливост към корист с власт, атакува Биков държавното управление.

По думите му ръководството не би трябвало да има формата нито на опит, стартъп или курс на образование. Време и самообладание не ви дължи и опозицията, нито обществото, а вие дължите всички отговори, обърна се Биков към властта .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР