Парламентарната група на БСП дари финансови средства на Ана Петрова

...
Парламентарната група на БСП дари финансови средства на Ана Петрова
Коментари Харесай

БСП плати за изследване от независима лаборатория на жена от Болярово

Парламентарната група на Българска социалистическа партия подари финансови средства на Ана Петрова от Болярово, с които да финансира вземането на кръвни проби от своето стадо за проучване от самостоятелна лаборатория, защото заповедта за заличаване на животните в стопанството ѝ още не е анулирана, оповестяват от пресцентъра на партията.

В писмо до депутатите социалисти, Ана Петрова напомня, че заповедта на шефа на БАБХ е от 18.07.2018г. Тя прибавя, че с нова заповед, този път на шефа на ОДБХ-Ямбол, от 10.10.2018г., се желае изтриване на обекта, с претекст - „ груби нарушения”, както и умъртвяване на животните, поради болест, без обезщетяване на загубите. И в двете заповеди се твърди, че на съображение протокол от 18.07.2018г. в стадото има чума по дребните преживни животни.

Въпреки резултатите от пробите, в стадото на Ана Петрова в Болярово няма нито едно почитало от чума животно, а неотдавна то се е нараснало с шест нови агънца. В писмото си тя прибавя, че все още има заведени две каузи – към БАБХ и ОДБХ-Ямбол, оспорвайки въпросните заповеди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР