Паркомясто, превърнало се в капан за туристи, пълни бюджета на

...
Паркомясто, превърнало се в капан за туристи, пълни бюджета на
Коментари Харесай

Капан за туристи? Паркомясто пълни хазната на Община Созопол

Паркомясто, трансформирало се в капан за туристи, цялостни бюджета на Община Созопол. Зрител на NOVA алармира, че колата му е била вдигната от паяк през почивните дни от паркинг край постройката на общинската администрация в морския град. По думите на пострадалия автомобилът му е вдигнат нелегално и по тази причина ще си търси правата в съда.

Илиян Петракиев дошъл в Созопол със свои посетители от Русия, с цел да прегледат археологическите разкопки. В неделя следобяд паркирал в непосредствена непосредственост до общината. Паркингът бил обозначен като длъжностен, а в множеството кафези пишело „ длъжностен абонамент ". Паркирах на място, на което не написа безусловно нищо, акцентира Илиян. Това се случва на паркинга зад общината, който очевидно е избран за длъжностен, като са сложени знаци „ Забранено влизането " и „ Принудително пренасяне ".

Мъжът си признава нарушаването, само че твърди, че общината също е нарушила Закона за придвижване по пътищата. Сега пострадалият желае пояснение от общината за дейностите на чиновниците й. След това има намерение да заведе гражданско дело. Оптимист е за изхода от него, тъй като през 2001 година към този момент е печелил сходно против Община Велико Търново.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР