Паркирането в големите градове на страната става по-трудна задача с

...
Паркирането в големите градове на страната става по-трудна задача с
Коментари Харесай

Асеновградчанка избухна: Възмутена съм, че живея в такъв град СНИМКИ

Паркирането в огромните градове на страната става по-трудна задача с всеки минал ден. Паркоместата не доближават, а водачи са решени да намерят място за колата си, даже и да се наложи да " завземат " площи, които са предопределени за напълно други цели.

Поредната глава от самобитната сага се развива по улиците на Асеновград. Жена показа в обществената мрежа Фейсбук панорама, на която се натъкнала, предвижвайки се из града.

Жената попаднала на цялостен тротоар, който бил ангажиран от паркирани коли - това била едната част на бул. " България ". " Тротоарите са за пешеходци и бебешки колички, не за коли, заключава асеновградчанката, която резервира анонимност.

" Възмутена съм, че пребивавам в подобен град ", избухва тя.

" Целият град тротоарите са паркинг, не може да се върви по тях. Трябва да се върви по пътното платно, а като виждам по какъв начин карат водачите, просто нямам думи ", добавя дамата.

 Случката не оставя локалните поданици равнодушни. Гражданите са безапелационни, че обстановката в действителност е проблематично, само че допълват, че паркоместата в действителност не доближават.
" Мода! В Асеновград ", заключава Воля И.

   " Положението с паркирането е трагично, строи се, само че не се мисли, къде ще паркират живущите ", добавя Жулия Б.  " Прекалено е към този момент, супер безочливост ", разяснява друга жена.  Припомняме, че по закон в България паркирането на тротоари е позволено, само че в случай че е спазено значимо изискване. Машината да е до 2,5 тона, а отстоянието ѝ от жилищните здания да е най-малко минимум 2 м за прекосяване на пешеходци.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР