Паркирането на жилищни улици може да бъде кошмар в най-добрия

...
Паркирането на жилищни улици може да бъде кошмар в най-добрия
Коментари Харесай

Жителите се разделят в мненията, като си отмъщават „зловещо“ на колите, паркирани на тяхната улица

Паркирането на жилищни улици може да бъде призрачен сън в най-хубавия миг – само че има веднъж, на който жителите ще схванат, че не можете да паркирате там.

След като им писна от колите, паркирани на тяхната улица, недоволните притежатели на жилища взеха решение да вземат нещата в свои ръце и да оставят много пасивно-агресивни бележки, уведомяващи водачите по какъв начин се усещат по отношение на потреблението им тяхната улица, на която да паркират.

Гневните съседи започнаха постоянно да засичат коли, паркиращи на улицата, и залепяха бележки по предните стъкла, в които им споделяха да паркират другаде - и им писаха от името на „ Жителите на Британския път “ в Бристол. Въпреки това наподобява, че не всички поданици са съгласни с подхванатите крайни ограничения.

Гневните бележки се появиха една заран и гласят: „ Уважаеми собственик/шофьор на транспортно средство. Жителите на British Road видяха, че постоянно паркирате на тази улица, само че въпреки всичко не живеете на улицата. Моля, имайте поради жителите, които желаят д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР