Паркирането из столицата продължава да бъде тема, вълнуваща и пешеходците,

...
Паркирането из столицата продължава да бъде тема, вълнуваща и пешеходците,
Коментари Харесай

Паркирани коли възмутиха столичанин: Организирали са си състезание СНИМКИ

Паркирането из столицата продължава да бъде тематика, вълнуваща и пешеходците, и водачите. Често последните не намират места за паркиране, а някои от тях вземат решение да оставят колите си на най-различни места. Като тротоарите и изподите на пътеки не са пощадени.

Това ядосва други жители, които би трябвало да заобикалят накацалите на най-разнообразни места машини. Подобна е и слeдващата история от " Сухата река ".

 Георги Н. разкрива за подобен проблем край два от блоковете в региона. Мъжът споделя, че по реновираните тротоари ежеднево има паркирани коли. Блокирани са и техните продължения.

" Абсолютно всеки ден има паркирани коли, които затрудняват прекосяването. И макар че съвсем всяка заран някой им подвига чистачките, затваря и им чупи огледалата, те не се усещат и не престават да стопират там ", написа той. " Започвам да си мисля, че живущите в 94-ти и 95-ти блок са си организирали съревнование по малоумно паркиране, за което останалите не знаят ", добавя той.

Някои жители споделят възмещението на мъжа, само че за други казусът е подбуден от неналичието на друга опция за паркиране.

" Ти очевидно не си от бл. 94, тъй като ще ми е забавно. Като си дойдеш в 20 часа, да намериш място е обречена идея ", отбелязва Филимон К.
" Грозна работа! ", написа Рима Б.
Вижте и целия сигнал, споделен от Георги Н.:

" Здравейте, стартирам да си мисля, че живущите в 94-ти и 95-ти блок са си организирали съревнование по малоумно паркиране, за което останалите не знаят. Абсолютно всеки ден има паркирани коли, които затрудняват прекосяването. И макар че съвсем всяка заран някой им подвига чистачките, затваря и им чупи огледалата, те не се усещат и не престават да стопират там.

Супер жалко е да вървиш по улицата, когато имаш реновиран тротоар. Сонатата и великотърновският масларник са рецидивисти ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР