Парите за здравеопазване през 2018 година ще бъдат 4,712 млрд.

...
Парите за здравеопазване през 2018 година ще бъдат 4,712 млрд.
Коментари Харесай

Безкрайно Тъжно. Току-Що Цветан Цветанов С Огромна Болка В Душата Каза, Че Е Починал

" Парите за опазване на здравето през 2018 година ще бъдат 4,712 милиарда лева Личните проблеми и това, което можем през днешния ден да приказваме, е да търсим политики, с които тези болести да бъдат по-малко. Това става с баланс и тъкмо по тази причина се прави този баланс ", разгласи той.

" В днешния спор можеше да излезе да приказва и Вежди Рашидов. Тук можеше да се приказва и Йорданка Фандъкова, тъй като и тя мина през това. Но това, което приканват всички, е към профилактика. Защото единствено по този начин може да понижим болните хора ", безапелационен е Цветан Цветанов.

" Моля ви, сътрудници от Българска социалистическа партия, както постоянно се стараете да употребявате хората. За следващ път показахте, че не говорите за политики, а желаете единствено да употребите хората, с цел да постигнете някакви политически цели.

В този спор не би трябвало да има популизъм, а би трябвало да има нужното експертно мнение за най-хубаво лекуване на тези заболявания.

" Всякакъв съм бил единствено използван не съм бил. Употребен ми звучи като изнасилен. Другарю Цветанов, мислех, че имате по-гоялмо мнение за мен. Грижете се за думите, които употребявате по мой адрес и по адрес на другарите ми. Съжалявам за хората, които не мислят като вас, другарю Цветанов ", съобщи Стефан Данаилов в персонално пояснение на изявлението на Цветан Цветанов, написа Пик.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР