“Парите ги няма и за това говоря вече от месец.

...
“Парите ги няма и за това говоря вече от месец.
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Подвели са ни и са харчили милиарди

“Парите ги няма и за това приказвам към този момент от месец. Трябваше да се вслушаме в отчета на Министерство на финансите, да сведем недостига до 1%, а вместо това са ни подвели, милиарди ги няма ”.

Така водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява думите на служебния финансов министър Людмила Петкова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Веднага след встъпването си в служба Петкова заяви, че фискалният запас на страната е с съвсем 3 милиарда по-малко от оповестения от досегашния министър на финансите Асен Василев. Нивото на фискалния запас по сметки в Българска народна банка и банки към 8 април е в размер на 6,7 милиарда лв., осведоми Петкова във вторник вечер.

Лидерът на ГЕРБ съобщи, че в случай че Румен Спецов като началник на Национална агенция за приходите е бил освободен от поста си, е щяло да стане ясно по какъв начин някогашният финансов министър Асен Василев няма пари нито за общините, нито за енергетиката, източени са пари и проблемите са огромни.

“Това не е нищо предизборно. Казвам го с паника, тъй като ние като дясна консервативна партия, постоянно сме държали да има запас и пари в страната ”, съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ въпреки всичко акцентира, че през последните 9 месеца взаимно са успявали да създадат и доста положителни неща с ПП-ДБ. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР