Париж е последната модната столица, която събра на едно място

...
Париж е последната модната столица, която събра на едно място
Коментари Харесай

15 елегантни и свежи стайлинг идеи от улиците на Париж

Париж е последната стилната столица, която събра на едно място дизайнери, фешън редактори и инфлуенсъри. Именно във френската столица се събраха и много, като своето блестящо наличие на първите редове означи бременната Риана. Докато всички те препускаха от сред ревютата на Balenciaga,, Dior, Louis Vuitton и доста други, street style фотографите за следващ път се постараха да запечатат задоволително стилни моменти, които да ни вдъхновят за непостоянния месец март.

И тук ярките цветове много се открояваха на фона на зимен, като с изключение на зеленото, което продължава да бъде цялостен шлагер, можем да забележим и много жълто, розово и оранжево. Разбира се, не липсваха и инфлуенсъри, които изрязваха съпричастност с украинците, обличайки се в цветове на страната – жълто и синьо.

Но нямаше по какъв начин да не се откроят и тоалетите, които бихме поставили в графата френски изискан, с които за следващ път се убеждаваме, че от време на време няма нищо по-стилно от деним, елегантни боти, риза и хубаво палто в безпристрастен звук. Но въпреки всичко е Париж и стилните музи дебнат отвред.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР