ПАРИЖ (АП) — Тъй като часовникът за обратно броене до

...
ПАРИЖ (АП) — Тъй като часовникът за обратно броене до
Коментари Харесай

Въпреки рисковете за сигурността, плановете за откриване на Олимпиадата в Париж на река Сена остават непроменени и в ход

ПАРИЖ (АП) — Тъй като часовникът за назад преброяване до Олимпиадата в Париж мина границата от 100 дни, въпросът за провеждането на церемонията по откриването на река Сена надвисна над значимите празненства в сряда.

Организаторите са възнамерявали церемониал на към 10 500 спортисти през сърцето на френската столица на лодки по Сена по продължение на 6-километров (3,7 мили) ) в церемонията по откриването при залез слънце на 26 юли.

Но френският президент Еманюел Макрон сподели в понеделник, че изключителното събитие навън в центъра на Париж може да бъде преместено на по-традиционна гала по откриването на Stade de Франция, в случай че опасността за сигурността се смята за прекомерно висока.

„ Ако считаме, че има опасности, според от нашия разбор на подтекста, имаме аварийни сюжети. Има проект Б и проект В “, сподели Макрон.

Франция е под нараснала паника преди Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж, които се чака да привлекат милиони гости в страната. Организаторите,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР