Пари Сен Жермен спечели първия си мач след паузата заради

...
Пари Сен Жермен спечели първия си мач след паузата заради
Коментари Харесай

10 от ПСЖ сломиха Страсбург след късен гол от дузпа на Мбапе

Пари Сен Жермен завоюва първия си мач след паузата поради Световното състезание по футбол, откакто надделя мъчно Страсбург с 2:1 вкъщи в дуел от 16-ия кръг на френската Лига 1. В отсъствието на станалия международен отличник с Аржентина Лионел Меси, първенците трябваше да се преборят с човек по-малко и стигнаха до трите точки след късно попадение надълбоко в добавеното време .
Килиан Мбапе бележи победния гол за парижани от бялата точка.
Началото предстоящо бе за парижани, които поведоха в резултата в 14-та минута. Маркиньос означи един от редките си голове с екипа на френския гранд след следващата асистенция за сезона на съотборника му в националния тим на Бразилия Неймар. В началото на втората част обаче Маркиньос се трансформира в виновник, вкарвайки си автогол.

Нещата за Кристоф Галтие и компания се объркаха в допълнение след двата бързи жълти картона на Неймар, които доведоха до прибързано прибиране под душовете за звездата на ПСЖ. Въпреки численото си предимство на терена, гостите си потеглиха с празни ръце от Париж, откакто Килиан Мбапе, който отстъпи на Меси и Аржентина във финала на Мондиала, бе прецизен от бялата точка в 96-та минута.

Така първенците дръпнаха на върха в класирането с осем точки пред втория Ланс, който занапред ще играе своя мач. Страсбург остава в зоната на изпадащите с 11 пункта, на три от избавителния бряг. В идващия кръг отборът приема Троа, до момента в който ПСЖ гостува на Ланс.

Останалите резултати :

Оксер – Монако 2:3

Клермон – Лил 0:2

Брест – Лион 2:4. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР