Пари Сен Жермен съсипа Селтик с 5-0 в гостуването си

...
Пари Сен Жермен съсипа Селтик с 5-0 в гостуването си
Коментари Харесай

ПСЖ показа на "Селтик" реалностите в Шампионска лига

Пари Сен Жермен унищожи " Селтик " с 5-0 в гостуването си в Глазгоу в откриващ мач от група 2 на Шампионската лига. Парижкият отбор не остави никакво подозрение в превъзходството си над първенеца на Шотландия и нанесе най-тежката загуба на " детелините " като домакини в цялата им европейска история.

Неймар вкара първия гол за ПСЖ в 19-та минута на срещата след бърза контраофанзива почнала съвсем от наказателното поле на гостите. 15 минути по-късно Килиан М'бапе означи второ попадение след центриране отляво и несполучливо замахване към топката на Кавани.

В 40-та минута и третият звезден член на офанзивата на ПСЖ се разписа. Кавани бе съборен в наказателното поле и от отсъдената дузпа вкара за 0-3.

Втората част стартира с нова доминация на гостите, които обаче лековато пропускаха късмет след късмет. Така се стигна до 83-та минута, когато пробив на резервата Юлиан Дракслер отдясно приключи с остро центриране и автогол на Микаел Лустиг.

Почти незабавно по-късно Единсон Кавани направи 5-0 с доста акуратен удар с глава. Това бе 9-ти гол за сезона за уругваеца във всички шампионати.

В другия мач от група 2 " Байерн " Мюнхен победи " Андерлехт " с 3-0 и застава на второ място след Пари Сен Жермен след първите мачове от груповата фаза.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР