Пари Сен Жермен окончателно сваля всякакъв интерес към трансфер на

...
Пари Сен Жермен окончателно сваля всякакъв интерес към трансфер на
Коментари Харесай

ПСЖ се отказал от Де Лихт заради неуважително искане

Пари Сен Жермен дефинитивно смъква всевъзможен интерес към трансфер на бранителя Матайс де Лихт от Аякс. Според RMC Sport повода за това е била неуважителна съгласно клуба рекламация на холандския национал.

Няма никакво подозрение, че 19-годишният състезател ще бъде може би най-обсъжданото име по време на летния трансферен прозорец тази година. Барселона, Ювентус и ПСЖ се сбориха съществено за подписа на младока, който работи дружно с небезизвестния сътрудник Мино Райола. Двамата явно пробват да извлекат максимума от обстановката и да издействат най-хубавите съгласно тях условия.

RMC Sport твърди, че желанието на Де Лихт да получи освобождаваща уговорка за 150 милиона евро (134 милиона паунда) най-вероятно ще провали по-нататъшните договаряния. Причината е, че сумата се коства прекомерно ниска за френския първенец, който не желае да загуби лековато покупка от сходен темперамент. „ Едва си дошъл в клуба и към този момент искаш неща, които ще ти оказват помощ да си тръгнеш – не се прави така”, споделя източник от ПСЖ. Той прибавя, че ПСЖ към този момент е дало корав отвод на сходно искане, което смята за „ въпрос на нравственос и уважение”.

Не на последно място – сходни клаузи са неразрешени във Франция, което значи, че ПСЖ би трябвало да търси метод да заобиколи разпоредбите, с цел да угоди на желанието на Де Лихт. На този стадий никой от шефовете в ПСЖ не е подготвен на сходна стъпка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР