Парчето на лиричния изпълнител бълва от вулгаризми, с което шокира

...
Парчето на лиричния изпълнител бълва от вулгаризми, с което шокира
Коментари Харесай

Орхан Мурад задмина дъщеря си! Новото му парче бълва от вулгаризми

Парчето на лиричния реализатор бълва от вулгаризми, с което шокира феновете си. Той и щерка му Сузанита са дъното, безапелационни са сътрудниците им, които са уверени, че тази ария има за цел да размие абсурда към последното видео на ученичката, написа " Телеграф ". Песента " Де бре де " се извършва от Орхан Мурад и Веселите момчета. Тя може да се чуе и види в уеб страниците за шерване, а текстът й е изпълнен с цинизми.

Видеоклипът в обществените мрежи е цензуриран с 16+. Триото и Мурад пеят на богата софра, свирят и мезят с домашна ракия и салата. Песента стартира с тирада от Мурад, който споделя, че най-важното е да се почитаме един върху различен.

" Това е дъното. От песни като " Хиляди слънца " и " Обичам те още ", Орхан Мурад стартира да пее за полови органи. Толкова е гнусно, че не ми се разяснява. Аз в действителност няма какво да кажа. Изпаднах в потрес, мъчно ми беше да допускам, той задмина щерка си ", разяснява фолкдивата Роксана. Тя и нейни сътрудници към момента недоумяват по какъв начин Сузанита да имитира орална обич, а татко й да пее за нея..
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР