„Парагвай има висока класа. В играчите има голямо напрежение, което

...
„Парагвай има висока класа. В играчите има голямо напрежение, което
Коментари Харесай

Дерменджиев: Пожелавам си националният отбор да има една победа

„ Парагвай има висока класа. В играчите има огромно напрежение, което би трябвало да спадне. От тези 90 мин. имаше и доста положителни. Резултатът обаче си е отрицателен. Играчите имаха предпочитание опитваха се. Ще се постараем да вдъхнем религия на играчите и да действаме по-спокойно. Има някаква доза смяна в желанието за игра и за победа. Футболистите желаят да се показват добре и да побеждават. Ще би трябвало доста труд, с цел да реализираме нещо. Възможно е да има промени в мача с Чехия. Пожелавам си националният тим да има една победа “, сподели Дерменджиев.

„ Тежи ни и желаеме да се усмихваме. Вече 12 мача не можем да си вдигнем главата. Фенове нямаше, само че не можем да им се сърдим. Дерменджиев има ужасно огромно предпочитание и стои зад нас. Вярва ни и ни го споделя, което е значимо “, разгласи нападателят Кирил Десподов .

„ Парагвай е стойностен тим. Разликата направи Алмирон. Защитата беше на равнище, обикновено е противникът да прави офанзиви и удари “, сподели дебютантът Георги Георгиев . 31-годишният пазач е титуляр в Славия.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР