Папараци заснеха Мик Джагър за първи път със сексапилната 22-годишна

...
Папараци заснеха Мик Джагър за първи път със сексапилната 22-годишна
Коментари Харесай

Oтново в играта! Папараци хванаха Мик Джагър с 52 години по-млада секси продуцентка

Папараци снимаха Мик Джагър за първи път със сексапилната 22-годишна продуцентка Нур ал Фаллах. 74-годишният вокалист на The Rolling Stones и 52 години по-младата му другарка прекараха няколко сантиментални нощи в Париж, откакто рок легендата се насочи там за последното си турне с групата, написа DailyMail. И сър Мик Джагър, и Нур изглеждаха спокойни и щастливи, когато излязоха дружно във френската столица. Очаква се ветеранът да се наслаждения на редица срещи с продуцентката, която кардинално живее в Съединени американски щати.


Прадядото е уединен, откогато се раздели с 31-годишната балерина Мелани Хамик, която е майка на осмото и минимум дете на вокалиста - 10-месечната Деверо.

" Нур е доста уверена и добре образована, тъй че се е чуствала удобно на местата, където са ходили дружно с Мик ", споделя осведомен източник.



Смята се, че Мик се е свързал за първи път с продуцентката в частен апартамент в предградията на Париж преди две седмици, а водачът е закарал красивата брюнетка назад до хотела на идващия ден.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР