Papa Roach тръгват на европейска обиколка с петорката Hollywood Undead.

...
Papa Roach тръгват на европейска обиколка с петорката Hollywood Undead.
Коментари Харесай

Papa Roach и Hollywood Undead с концерт у нас през март

Papa Roach потеглят на европейска обиколка с петорката Hollywood Undead. Американските банди включват и България в идното турне и дават обещание взривяващо шоу на 2 март следващата година в зала „ Универсиада”.

„ Това турне е може би малко закъсняло – почитателите ни молят от доста време да създадем нещо взаимно с Hollywood Undead и ние ще им дадем това, което желаят! Едни от най-любимите ни концерти са точно в Европа, а публиката там има неповторима сила! Наистина нямаме самообладание! “, сподели вокалистът на Papa Roach Джейкъби Шадикс.



Papa Roach е една от най-обичаните банди на нашето време. Групата е основана през 1993 година в Калифорния. В началото на кариерата си бандата дефинира своя жанр като ню-метъл и рап-метъл, а ентусиазъм за тях са реализатори като Nine Inch Nails, Faith No More и Rise Against The Machine.

Феновете на Papa Roach ще имат опция да чуят песни от последния им албум " Who Do You Trust?”.

Бандата идва за повторно в България, откакто през 2015 година ги видяхме на Summer Chaos Festival в Бургас.



Американската петорка от Лос Анджелис Hollywood Undead затвърждава името си на музикалната сцена със запаметяващите си осъществявания онлайн. Още с излизането на техния платинен първи албум през 2008 „ Swan Songs” и с неповторимото съчетаване на рок, хип-хоп, индъстриъл и електронна музика, Hollywood Undead печелят голям брой почитатели по целия свят.

Продажбата на билетите за концерта започва на 1 ноември, петък. Първите 100 от всяка ценова категория ще са на промоционални цени от 40 и 50 лева След това ще са на цени сред 65 и 75 лева В деня на концерта цените ще са 80 и 90 лева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР