Папа Франциск иска да бъде изписан утре римската болница Джемели,

...
Папа Франциск иска да бъде изписан утре римската болница Джемели,
Коментари Харесай

Папа Франциск иска да бъде изписан от болницата утре

Папа Франциск желае да бъде изписан на следващия ден римската болница " Джемели ", където беше признат в сряда с дихателни проблеми, с цел да може да оглави обредите по време на Страстната седмица, заяви италианската организация АНСА, като се базира на свои източници.

Лекарите на Светия отец обаче ще имат последната дума, настояват източниците. Аржентинският свети отец ще прекара през днешния ден третата си нощ в лечебното заведение, съобщи Българска телеграфна агенция.

Болницата и Светият трон също по този начин са подхванали всички нужни ограничения, в това число и във връзка с защитата, с цел да може папата да остане в лечебното заведение и през съботната нощ, споделиха източниците.

Ватиканът през вчерашния ден заяви, че Франциск е диагностициран с вирусен бронхит, който изисква използването на антибиотична терапия посредством инфузия.

Директорът на пресслужбата на Светия трон Матео Бруни съобщи, че използването на антибиотици е " довело до доста възстановяване на здравословното му положение " и добави, че през вчерашния ден папата е възобновил работата си и " може да бъде изписан през идващите дни ".

Източниците от Светия трон обявиха, че тази нощ е минала " умерено ", а други осведомени със случая източници споделиха, че " обстановката е спокойна и успокояваща ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР