Паола, дъщерята на някогашния най-богат българин Илия Павлов и тънещата

...
Паола, дъщерята на някогашния най-богат българин Илия Павлов и тънещата
Коментари Харесай

Дъщерята на Дарина Павлова претърпя операция! Паола страдала 15 г. от рядко заболяване

Паола, дъщерята на тогавашния най-богат българин Илия Павлов и тънещата през днешния ден в разкош негова вдовица Дарина Павлова, е претърпяла комплицирана, само че успешна  интервенция единствено преди броени дни, разбра HotArena.

Интервенцията е била направена в Щатите, където младата жена живее от дълги години. Дъщерята на Дарина към този момент е изписана от болничното заведение и й е назначено домашно лекуване.

Причината Паола да легне под ножа е комплицирана и рядка гинекологична болест, от която страда от 15 години. Нарича се ендрометиоза, а страшното на болестта е, че визира и разнообразни вътрешни органи.

Първите признаци при Паола се появяват още в тийнейджърските години, когато изпитва неразположение, мощни болки, които предизвикват прилошаване и даже неведнъж се налагало да викат незабавна помощ. Тъй като била едвам на 13 година, Паола не осъзнавала, че има проблем. Лекарите пък не съумели да диагностицират в точния момент болестта, писа „ Галерия “.

Обиколила десетки доктори, само че никой от тях не съумял да й вдъхне доверие. Един даже й споделил, че може да й отстрани левия яйчник и фалопиевата тръба, с което обаче съвсем обезпечено щяла да остане без деца.

Съвсем неотдавна разкрила лекар, на който изцяло се доверила при започване на предходната седмица се е подложила на лапароскопия, с която нежеланата и рискова тъкан най-сетне била отстранена, а дружно с нея ще изчезнат и жестоките болки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР