ПАОК победи ОФИ Крит с 4:0 в мач от 16-ия

...
ПАОК победи ОФИ Крит с 4:0 в мач от 16-ия
Коментари Харесай

Кирил Десподов с гол и две асистенции при шампионатна победа на ПАОК

ПАОК победи ОФИ Крит с 4:0 в мач от 16-ия кръг на гръцката Суперлига. Българският футболен национал Кирил Десподов откри резултата, преди да изиграе основна роля и за втория гол. Нападателят се регистрира с асистенции за третия и четвъртия гол.

Възпитаниците на Разван Луческу пропуснаха отлична опция да поведат в резултата в средата на първото полувреме. Удар на Кирил Десподов бе спрян с ръка от полеви футболист и съдията отсъди дузпа. Ноам Бауманобаче избави удара на Щефан Шваб.

Домакините откриха резултата в 39-ата минута на стадион " Тумба " в Солун. Кирил Десподов засече с глава центриране в наказателното поле на Абдул-Рахман Баба. Именно ганаецът удвои задатъка на отбора си. Бившият състезател на Лудогорец проби по десния фланг и центрира по земя в наказателното поле. Топката се размина с няколко футболисти и стигна до бранителя, който стреля за 2:0.

В продължението на полувремето Ноам Бауманобаче избави нова дузпа, този път изпълнена от Мбвана Самата.

След почивката домакините продължиха да бележат. В предпоследната минута на постоянното време Десподов и Маркуш Антонио се озоваха сами против вратаря. Българинът не подходи егоистично и подаде към съотборника си, който се разписа на празна врата.

В добавеното време Брандън Томас получи подаване от Десподов и оформи крайното 4:0.

ПАОК оглавява класирането с актив от 38 точки. ОФИ Крит заема 9-ата позиция в подреждането с 15 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР