Панто Вълчев от сериала Дървото на живота вече не ходи

...
Панто Вълчев от сериала Дървото на живота вече не ходи
Коментари Харесай

Владо Карамазов гази закона, говори по джиесем, докато шофира

Панто Вълчев от сериала „ Дървото на живота ” към този момент не върви на работа с мотор, а с износен джип мерцедес.

Времето, в което Владо Карамазов се придвижваше из София единствено и само с мотор, е окончателно отминало. Актьорът към този момент е уталожен мъж и не желае да рискува живота си на две колела. Напоследък той употребява за транспортните си потребности износен джип мерцедес.

Преди дни екранният Панто Вълчев от сериала „ Дървото на живота ” бе хванат от папараците на " Уикенд " да нарушава разпоредбите за придвижване по пътищата. Карамазов караше остарелия немски всъдеход, като по едно и също време с това говореше по джиесема – нещо, което е безусловно неразрешено. Наближавайки Народния спектакъл, Владо видя на улицата собствен другар и наби спирачки. Двамата побъбриха през полуотвореното предно стъкло, след което водещият на „ Сървайвър “ си потърси място за паркиране.

39-годишният актьор остави колата си на стотина метра от храма на Мелпомена. Метнал раница на рамо, той закрачи към служебния ход на театъра, като още веднъж държеше смарт телефона си до ухото.  Малко преди да хлътне в постройката на Имперската натрупа, Владо изненадващо седна на тротоара. Дупето си отлепи от бордюра чак след 10 минути – когато стартираният телефонен диалог най-накрая завърши. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР