Пандизциите изтеглиха джакпота, докато светът е в хаос.Откакто епидемията, причинена

...
Пандизциите изтеглиха джакпота, докато светът е в хаос.Откакто епидемията, причинена
Коментари Харесай

Джакпот - затворниците на свобода зарази заразата

Пандизциите изтеглиха джакпота, до момента в който светът е в безпорядък.

Откакто епидемията, породена от новия ковид, се трансформира в пандемия, няколко страни оповестиха, че стартират да освобождават пандизчии. Последна все още това направи Франция. Пионер обаче стана съществено потърпевшия от болестта Иран, където ръководещите освободиха десетки хиляди пандизчии.

И като че ли решението за освобождение на пандизчии в дадена страна идва с утежняването на ситуацията в нея - от ден на ден вирусоносители и от ден на ден умряли от COVID-19.

До 6000 френски пандизчии може да бъдат освободени предварително, с цел да се лимитират здравните опасности в пренаселените затвори по време на рецесията с ковид, заяви на 25 март министърът на правораздаването Никол Белубе, представена от ДПА и Българска телеграфна агенция.

Правосъдният министър на немската федерална провинция Северен Рейн - Вестфалия Петер Бизенбах е разпоредил да бъдат освободени към 1000 пандизчии, с цел да бъде намален рискът от разпространяване на ковид. Това заяви на 25 март изданието " Фокус ", представено от ТАСС.

Британското държавно управление разгласи, че има намерение да понижи натиска върху местата за отнемане от независимост, като усили броя пандизчии, които ще бъдат пуснати под домакински арест. Благотворителна организация, подкрепяща пандизчиите във Англия, упорства лишени от независимост, които са по-възрастни и немощни, да бъдат освободени неотложно.

Говорителят на правосъдната власт в Ислямската република  Иран Голамхосейн Есмаили заяви на 17 март, че Иран е освободил краткотрайно 85 000 пандизчии, в това число и политически, като превантивна мярка в битката с епидемията. Той не сподели по кое време освободените ще би трябвало да се завърнат в пандиза.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР