Пандемията се е отразила още по-сближаващо за някои хора. Да,

...
Пандемията се е отразила още по-сближаващо за някои хора. Да,
Коментари Харесай

Три за щастие: Още една голяма холивудска звезда стана отново мама

Пандемията се е отразила още по-сближаващо за някои хора. Да, предходната година, а и актуалната на този стадий, се отразяват зле на много фамилии и бизнеси. Това обаче не важи за един куп звезди, които станаха родители в последните месеци. Така актрисата и певица Хилари Дъф стана майка за трети път. 33-годишната Дъф персонално заяви, че със брачна половинка ѝ, артиста Матю Кома, имат второ момиченце.

Хилари качи в Instagram фотография на 2-годишната си щерка Банкс Вайълет, текстът към която гласи: " Вече съм кака ".  По-късно Дъф разгласява своя фотография в басейн за домашно раждане, на която държи новороденото на ръце. До тях е дребната Банкс, а зад тях са Матю Кома и 9-годишният Лука Крус, синът на Дъф от предходния ѝ брак с хокеиста Майк Комри.

Виж още: Алекс Раева в чудесна форма, секси и с екзотично бягство в парадайса

От обявата на певицата и актриса излиза наяве, че третото ѝ отроче се е появило на бял свят на 24 мартя, само че една в този момент излиза наяве за раждането. Щастливите родители, които са дружно от 2017 година, са избрали за щерка си името Мей Джеймс Беър. Хилари Дъф е получила поздравления за раждането от свои известни приятелки, измежду които Ашли Тийсдейл, Софи Търнър, Ашли Симпсън, Меган Трейнър.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/matthewkoma/ 

https://www.instagram.com/hilaryduff/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР