Панайот Панайотов прави целия екип на пух и прах зад

...
Панайот Панайотов прави целия екип на пух и прах зад
Коментари Харесай

Панайот Панайотов горчиво съжалява за „Капките“: Скочи срещу журито

Панайот Панайотов прави целия екип на пух и прахуляк зад кулисите. Той не може да си елементарни отрицателните мнения и че си разреши да стане за смях пред цяла България.

Естрадният реализатор е афектиран на журито, което подценява гения му и бута некадърни участници напред. Имиджът му бе срутен след старта на шоуто. След непрекъснати недоволства от негова страна журито реши да го покаже в по-добра светлина.

Подигравките против Панайот валят отвред – и от фенове, и от жури. На последния лайф той се оплака, че  е подценен и упрекна за това журито, което не разбирало нищо от работата си. Продукцията си взе поука от думите му и го направи победител за вечерта. Припомняме, че той влезе в ролята на Ал Бано.

" С тази победа се пробват да измият срама, който Панайот Панайотов натрупа с това си присъединяване. Всеки човек би трябвало да знае кое е за него и кое не. Той няма възприятие за комизъм, на възраст е, не е добър подражател и беше обикновено да бъде признат за шут на предаването. Не знам за какво се оплаква в този момент?!  Искал е да вземе някой лев към пенсията и би трябвало да е удовлетворен, че въобще са го поканили ", гласи един от мненията в мрежата.

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР