Панайот Панайотов е бесен на формата Като две капки вода“

...
Панайот Панайотов е бесен на формата Като две капки вода“
Коментари Харесай

Панайот Панайотов бесен на „Капките“, скочи срещу журито. Поиска немислимото от Халваджиян

Панайот Панайотов е гневен на формата „ Като две капки вода “ и прави целия екип луди и щастливи зад кулисите. Той не може да преживее обстоятелството, че отвред ври и кипи от отрицателни мнения и че на тези години е разрешил да стане за смях на цяла България.
Естрадният реализатор е афектиран и на журито, които подценяват гения му и бутат напред надалеч по-неталантливи участници. След старта на шоуто имиджът му бе срутен, само че след непрекъснатото недоволство и мрънкане от негова страна, продукцията е решила да го покаже в нова светлина и да не си прави повече гаври с него.
Досега всички се подиграваха с Панайот – и фенове, и жури, и участници, и водещи. Но на последния лайф той се оплака, че не е оценен и че журито не схваща нищо от работата си. Това очевидно изричане на нещата накара продукцията да го направи победител за вечерта, в която трябваше да влезе в обувките на Ал Бано.
„ С тази победа се пробват да измият срама, който Панайот Панайотов натрупа с това си присъединяване. Всеки човек би трябвало да знае кое е за него и кое не. Той няма възприятие за комизъм, на възраст е, не е добър подражател и беше обикновено да бъде признат за шут на предаването. Не знам за какво се оплаква в този момент?! Искал е да вземе някой лев към пенсията и би трябвало да е удовлетворен, че въобще са го поканили “, гласи един от мненията.
Панайот се самопредложи на Маги Халваджиян да го викне за жури в шоуто. С това тактично намекване той желае да си уреди присъединяване и в бъдеще и сигурен хонорар от шоуто. Но надали ще го огрее, защото от журито се желае да бъдат занимателни за феновете, до момента в който естрадният юнак е опериран от възприятие за комизъм и феновете го сочат за най-скучният участник в историята на формата.
Победата на Панайот в последния лайф не е изненада за никого, защото във всеки сезон продуцентите по този начин гласят облиците, че всеки един от тях да има записана най-малко една победа. И тъкмо по този аршин стана Мария през предходната седмица, въпреки да имаше надалеч по-добри фалшификати.
Изпълнителят на „ Охридското езеро “ съжалява за присъединяване си в „ Като две капки вода “, само че пък имал потребност от свежи пари. Очакванията му за формата били напълно разнообразни. Предполагал, че ще се гледа по какъв начин пее, а не, че ще би трябвало да се прави на маймуна на сцената.
След първите два концерта в „ Капките “ даже е имал предпочитание да приключи присъединяване си, само че подписаният от него контракт не разрешава такова нещо. В противоположен случай дължи голяма наказателна клауза на Халваджиян, каквато няма по какъв начин да заплати с „ мижавата “ си пенсия, написа Шоу Блиц.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР