Панаирът, който се разиграва, всъщност започна от самото начало на

...
Панаирът, който се разиграва, всъщност започна от самото начало на
Коментари Харесай

Цонев: Петков предложи да подпомогнат избора за председател на НС, ако оттеглим подкрепата за ИК

Панаирът, който се разиграва, в действителност стартира през цялото време на този парламент. Това съобщи Йордан Цонев от парламентарната естрада.

„ Панаирът се назовава Изборен кодекс. Тук започнаха предложения от Политическа партия, че ще подкрепят избора за ръководител, в случай че ние оттегллим поддръжката на законопроекта на Българска социалистическа партия. Аз персонално получих тази оферта от Кирил Петков. Ако реши, да ме опровергае в зала “, съобщи зам.-председателят на Народно събрание.

 

„ От 2016 година Движение за права и свободи предлагаме 100 % машинно гласоподаване с машините по метода, по който се гласоподава в най-голямата народна власт - Съединени американски щати “, напомни Цонев.

 

На Разпети петък, на този ден птичките стопират да пеят, тъкмо в този ден се гласоподава за машините на президента Мадуро. А ние предложихме да са със сканиращи машини, съобщи Цонев. Нямаше да има 600 хиляди невалидни бюлетини, в случай че бяхте приели нашето предложение, съобщи Цонев.

 

От тази естрада Демократична България и Политическа партия ще бъдат разобличавани. Българските жители желаят да се сформира държавно управление, безапелационен е той.

Очаквайте детайлности

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР