Паметникът на Съветската армия се демонтира по начина, по който

...
Паметникът на Съветската армия се демонтира по начина, по който
Коментари Харесай

Румен Христов: Паметникът на Съветската армия ще бъде съхранен, но мястото му не е там

Паметникът на Съветската войска се демонтира по метода, по който е инсталиран. Той ще бъде съхранен, само че мястото му не е там. Това сподели в студиото на „ Събуди се " Румен Христов от ГЕРБ-СДС.

Народният представител разяснява и тематиката за влизането ни в Шенген. „ Такса за транспорт на съветски газ през България няма да има ", сподели той във връзка ултиматума на Унгария за участието ни. Христов не скри, че му се желае страната ни да влезе в шенгенското пространство и по въздух, и по суша, и по вода. „ Ако ни бъде препоръчано единствено по въздух, би трябвало да желаеме съответни дати за това по кое време ще бъде приемането ни по душа и вода ", уточни депутатът.

По отношение на план-сметката за 2024 година Румен Христов съобщи, че в случай че не бъде призната до края на годината, ще се работи с една дванадесета от нея. Той отхвърли парламентарната група на ГЕРБ-СДС да е участвала на прием на сътрудниците им Движение за права и свободи. Подобни изказвания се появиха, откакто депутатите не участваха в пленарната зала в петък - ден, след въпросното празненство.

Радомир Чолаков сподели преди седмица в ефира на NOVA, че водачът на ГЕРБ Бойко Борисов би трябвало да е министър председател, а Делян Пеевски от Движение за права и свободи - вицепремиер. Според сътрудника му Румен Христов политическите водачи умеят да носят отговорност и Борисов би бил потребен за ръководството на страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР