Памела Андерсън разкрива причината да носи малко грим сега

...
Памела Андерсън има по-естествен вид в наши дни с причина.
Коментари Харесай

Памела Андерсън има по-естествен вид в наши дни с причина.

Бившата звезда от "Baywatch" казва, че сега носи малко или никакъв грим в сравнение с времето, когато беше в сериала в началото на 90-те.

Андерсън каза на Ел, че тогава „просто се съгласих с това, което хората ми казваха какво да правя“ по отношение на външния й вид.

Но тъй като сега се радва на възраждане на кариерата си с книга, документален филм и няколко модни снимки, включително с Hugo Boss и Tommy Hilfiger, Андерсън каза, че носи много по-малко грим - ако има такъв.

Андерсън обясни, че това е така от смъртта на нейния бивш гримьор Алексис Фогел, който почина през 2019 г. след битка с рак на гърдата.

Памела, любовна история. Памела Андерсън в Памела, любовна история. Памела, любовна история. Памела Андерсън в Памела, любовна история. Нетфликс

„Тя беше най-добрата“, каза Андерсън за Фогел. „И оттогава просто чувствах, че без Алексис е по-добре за мен да не нося грим.“

Омекотеният външен вид, каза Андерсън, е „освобождаващ, забавен и също малко бунтарски“.

„Защото забелязах, че има всички тези хора, които правят големи гримирани погледи, и е точно като мен да вървя срещу зърното и да правя обратното на това, което правят всички“, каза тя. „Мисля, че всички започваме да изглеждаме малко смешни, когато остареем. И някак се смея на себе си, когато се погледна в огледалото. Отивам, „Уау, това наистина е... какво се случва с мен?“ Това е пътуване.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР