Памела Андерсън и продуцентът Джон Питърс се разделиха само след

...
Памела Андерсън и продуцентът Джон Питърс се разделиха само след
Коментари Харесай

Памела Андерсън изрита съпруг номер 5 след 12 дни брак

Памела Андерсън и продуцентът Джон Питърс се разделиха единствено след 12 дни брак. Секссимволът съобщи пред „ The Hollywood Reporter “, че двамата ще прекарат известно време в разнообразни къщи, с цел да преосмилят какво желаят от живота и един от различен.

„ Животът е странствуване, а любовта – развой. С тази универсална истина на разум ние единомислещо взехме решение да отложим влизането в действие на свидетелството за брак и да влагаме повече сили в процеса “, гласи изказването на Андерсън.

Питърс към момента не е коментирал раздялата им.

Двамата се венчаха с частна гала на 20 януари – 30 години след запознанството си. Това е петият брак за някогашната спасителка на плажа. Тя беше омъжена за Рик Саломон два пъти, за Кид Рок и за рокаджията Томи Лий, от който има двама сина, които участваха на церемонията преди 2 седмици.

„ Има красиви девойки на всички места. Можех да си избера всяка една от тях, само че в продължение на 35 години постоянно съм желал единствено Памела. Тя ме подлудява, само че в положителния смисъл. Тя в никакъв случай не е изявявала цялостния си капацитет като актьор и занапред й следва да блесне. В нея се крие доста повече, в сравнение с проличава – за това и я обичам толкоз доста “, съобщи Питърс преди сватбата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР