Памела Андерсън демонстрира естествената си красота.56-годишната Андерсън се появи без

...
Памела Андерсън демонстрира естествената си красота.56-годишната Андерсън се появи без
Коментари Харесай

„Не държа да съм най-красивата“: Памела Андерсън се появи без грим на червения килим

Памела Андерсън показва естествената си хубост.

56-годишната Андерсън се появи без грим на стилните награди за2023 в Лондон в понеделник. Актрисата и модел се появи на аления килим, облечена в напълно бял костюм, състоящ се от чифт необятни панталони, свободна тениска и кремав блейзър, преметнат през раменете.



Актрисата съчета външния си тип с дребни сребърни обеци с шипове. Лицето ѝ беше в центъра на вниманието, защото косата ѝ беше прибрана на ниска конска опашка, която демонстрираше натуралната хубост на чертите й.

Напоследък стана известна практиката известни дами да се появяват в общественото пространство без грим, насърчавайки дамите да се харесват и обичат такива, каквито са, с всичките си дребни недостатъци, които ни вършат същински.

Във видеоклип зад кулисите, Андерсън изяснява за какво е решила да бъде без грим.



" Не знам, просто нещо ме завладя, обличах се в тези красиви облекла и си мислех: Не желая да се състезавам с облеклата. Не държада бъда най-красивото момиче в стаята. Чувствам, че това е просто независимост. Това е освобождение ", споделя тя. Звездата от " Спасители на плажа " означи, че сама е развивала новата си визия и жанр.

" Нямам потребност от стилист. Нямам стилист. Не разполагам с екип за искра. Просто го върша, както ми харесва ", добави Андерсън. Тя изясни, че желае да бъде модел за всички аспекти на хубостта.



" Чувствам, че като жена, жена на моята възраст и жена в общественото пространство... работата мие да бъдамодел за всичко. Модел за всички типове избори. Аз просто съм себе си ", продължи тя.

Докато разказваше за решението си в изявление за Elle, тя означи, че прекарването е било " освобождаващо, занимателно и малко бунтарско ".

" Забелязах, че всички дами са с тежък грим, а на мен ми харесва да ходя против течението и да върша противоположното на това, което всички вършат ", споделя тя.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР