Пълно откъсване от шума, хаоса и тълпите хора - ако

...
Пълно откъсване от шума, хаоса и тълпите хора - ако
Коментари Харесай

Райският остров, на който има място само за 400 туристи. А нощувката там струва $10 000

Пълно отделяне от шума, хаоса и тълпите хора - в случай че това разказва вашата мечтана почивка, значи е време да посетите острова Лорд Хоу. На това извънредно красиво кътче земя могат да спят единствено по 400 индивида на вечер.

То се намира на малко повече от 800 километра от Сидни в тюркоазените води на Тасманийско море. Лорд Хоу е част от верига острови, които са образувани от волканично изригване преди 7 милиона години, описват от CNBC, базирайки се на National Geographic.

 Снимка 400100
Източник:

Посетителите там могат да се разходят из пещерите на острова, да изкачат вулканични върхове или да се насладят на най-южния коралов риф на Земята.

Лорд Хоу е дом на към 380 души, а също по този начин там има място за настаняване на не повече от 400 туристи. Това значи, че стеснен брой туристи могат да посещават острова. Повечето места за настаняване са дребни бунгала.

 Снимка 400099
Източник:

Свободните места са в действителност малко, само че за сметка на това са скъпи. Нощувка там може да коства към 100 000 $.

Причината за рестриктивните мерки на боря туристи е желанието на локалните управляващи да опазят неповторимата природа на острова. През 1982 година Лорд Хоу беше вписана в Списъка за културно и естествено завещание на ЮНЕСКО.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР