Пълната мистерия за това къде точно се е провела срещата

...
Пълната мистерия за това къде точно се е провела срещата
Коментари Харесай

Пълна мистерия! Ходил ли е Путин на фронта

Пълната тайнственост за това къде тъкмо се е провела срещата на съветския президент Владимир Путин с генералите му на 16 декември през днешния ден бе засилена от представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Той съобщи пред формалното издание " Российская газета ", че на същата дата съветският президент е бил в " зона за специфични военни интервенции ".
-->
Няма изясненост къде е бил, само че когато съветските управляващи приказват за " зона за специфични интервенции ", те нормално имат поради територията на Украйна, като се изключи Крим, който беше анексиран още през 2014 година



Първо депутатът от Държавната дума Андрей Гурулев написа в Telegram, че Путин се намира в зоната на " специфична военна интервенция ".  А по-късно Песков удостовери наличието на обявата на Гурулев пред " Российская газета ": " Ако той има поради централата, където беше в петък, тогава да ".

Все още обаче няма без значение удостоверение на тази информация.

" Агенция " написа обаче, че видеозаписът от визитата на Путин, за което се твърди, че е на територията на специфичната военна интервенция, е сниман в щаба на Южния боен окръг. Този щаб се намира в Ростов на Дон - неоспорвана съветска територия. Заключението си Агенцията прави на база съпоставяне интериора на щаба във видеоклипа на Путин със фотоси от предходни събития там.

Появата на Путин в " щаба " се възприе основно като пропагандно упражнение, както и полетът на Шойгу с хеликоптер над това, което формалните източници описваха като " фронтова линия ".

В същото време украинските организации оповестиха за посещаване на президента Володимир Зеленски във фронтовия град Бахмут, където украинските и съветските сили водят яростна, продължаваща с месеци борба.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР