Пълна забрана на каруците в цяла София се подготвя от

...
Пълна забрана на каруците в цяла София се подготвя от
Коментари Харесай

Забраняват каруците в София през 2022 г.

Пълна възбрана на каруците в цяла София се приготвя от 1 юни 2022 година Тя ще влезе в действие след смяна в общинската разпоредба за организацията на придвижването, която е препоръчана от Карлос Контрера и Борислав Иванов от " Патриоти за София ".

За контрола да няма повече каруци по улиците да дават отговор Столичният инспекторат, общинската полиция и дирекция " Аварийна помощ и сигурност " на общината, е концепцията на вносителите. Опозицията в комисията по превоз, където бе разисквано предлагането, се усъмни, че при толкоз отговарящи органи контролът ще е на правилото " доста баби - хилаво дете "., написа Дневник.

" Общинската Дирекция " Аварийна помощ и сигурност " е включена, тъй като има фургон за превозване на коне при прекъсване на извършител ", разясни Контрера.



И сега работи възбрана за транспортни средства с животинска двигателна сила в центъра на София, т.нар.зона " Първа ", по Околовръстния път и по главните булеварди на града, само че до момента тя действително не стопира придвижването им. Основното опрощение на контролните органи е, че нямало база, където да се приютяват конете на нарушителите.

Сега за тази задача ще бъде отговорно общинското дружество " Екоравновесие ". За задачата ще бъде самостоятелен терен за краткотрайно развъждане на коне, разясни Контрера. До 31 януари районните кметове би трябвало да уведомят всички притежатели на транспортни средства с животинска двигателна сила за подготвяната възбрана, добави той.

Въпреки единодушието на множеството политически сили с предлаганата възбрана, комисията по превоз отсрочи гласуването на отчета за последващо съвещание. Това значи, че ще бъде импортиран на сесия на общинския съвет най-рано през януари.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР