Пълна утилизация на машините. Съгласен съм с Делян Пеевски. Заради

...
Пълна утилизация на машините. Съгласен съм с Делян Пеевски. Заради
Коментари Харесай

ПРИЗИВ: Изборите да се отменят!

„ Пълна утилизация на машините. Съгласен съм с Делян Пеевски. Заради отчета на ДАНС изборите би трябвало да бъдат анулирани “. Това разгласи някогашният заместник-председател на ЦИК проф. Михаил Константинов по закононарушението на заместник-министъра на електронното ръководство Михаил Стойнов.

Реклама

Председателят на Народното събрание Росен Желязков свика по-рано през днешния ден ексклузивен Председателски съвет в Народното събрание след дошъл отчет от ДАНС, от който излиза наяве, че два дни, откакто ЦИК направи обществено генериране на хеш код, който е единият от ключовете за отбрана на машините, заместник-министърът на електронното ръководство Михаил Стойнов влиза в залата, повтаря цялата процедура, снима с телефона си и смъква информацията на флашка.

„ Това е жестоко нарушаване на закона и е метод за манипулиране на машините. При такива условия не може да има избори. Подобна обстановка имаше при Ирландия. Там тогава тотално отстраниха машините. В целия свят машините са отстранени. Брюксел е единственото място в Европа, където са останали, само че Брюксел е град “, твърди Константинов.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР