Пълен провал претърпя Слави Трифонов в търсене на заместник на

...
Пълен провал претърпя Слави Трифонов в търсене на заместник на
Коментари Харесай

Отбягват Слави Трифонов, вижте какъв неуспех преживя

Пълен неуспех претърпя Слави Трифонов в търсене на заместител на артиста Тодор Башиянов в шоуто. Вчера Би Ти Ви излъчи първия ден от кастингите, който сподели, че пред комисията, формирана от Дългия, Иво Сиромахов, Филип Станев и Евгени Димитров се явяват най-вече хора с голямо самочувствие, само че без капка гений. След като публикация, че предаването търси нов артист течеше със седмици в ефира, резултатът е напряко жалък.

Служител в прът център, таксист, келнер бяха единствено част от кандидатите за стола на Башиянов, който спря участията си в шоуто в края на сезона през юли. Повечето от тях нямаха капка гений, макар че един въпреки всичко бе приключил ВИТИЗ.

Познато име в артистичния свят изцяло липсваше, което демонстрира, че никой потвърдил се артист не желае да работи с Трифонов, въпреки че ще има опция да дели една сцена с Мариан Бачев, Иво Сиромахов и Краси Радков. В кастинга участваха и деца, което подсказва, че с изключение на човек за мястото на Башиянов, Слави ще търси и новата Крисия, с която също се раздели, само че предходната година, написа hotnews.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР