Пълен кошмар в затвора за Емили Тротинетката.Тя от снощи е

...
Пълен кошмар в затвора за Емили Тротинетката.Тя от снощи е
Коментари Харесай

Пълен кошмар за Емили! Какво я правят в затвора

Пълен призрачен сън в пандиза за Емили Тротинетката.

Тя от нощес е зад решетките, където изживява най-големия си призрачен сън. Съществото, което не се знае мъж ли е, жена ли е, сега е подложено на какви не гаври от останалите нарушители.
-->
Според сигурни източници Емили търпяла освен насмешки и словесни офанзиви, само че и физически, даже и полови измъчвания. Тя била ненавиждана от множеството дами там и те употребявали опцията да се разправят с нея.

Това е същински пъкъл за Тротинетката, тъй като тя нееднократно е признавала, че е асексуална. Преди време призна, че прави секс с приятеля си Тихомир, прочут и като Мелиса, единствено поради него, а тя не изпитвала никакво наслаждение от половия акт.

Емили от дълго време прави всичко допустимо, с цел да стане известна. Многократно наруши законите по пътищата и едвам не мазета няколко индивида, в това число и себе си.

Жената-мъж, съпроводена от утайки като Чеченеца и Тошо Куката, снимаха видео, в което изтезават младеж със специфични потребности. Те го третират като куче, държат го на каишка и го командват, а клетото момче извършва, тъй като са го заплашили с побой.

И тримата агресори в този момент са зад решетките и се чака да им се повдигне обвиняване. Може да се стигне дори до ефикасни присъди, написа Клюки.бг.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР