Палавата благоевградчанка Мая Салмова, по-известна като Мис Тигрова, най-сетне разкри

...
Палавата благоевградчанка Мая Салмова, по-известна като Мис Тигрова, най-сетне разкри
Коментари Харесай

Мис Тигрова се вихри в кревата с Цецо Боклука на живо в нета! ШОКИРАЩИ кадри с нея и дъртото ѝ гадже

Палавата благоевградчанка Мая Салмова, по-известна като Мис Тигрова, най-накрая разкри скритата си природа, видя HotZona.

Таблоид ” се добра до брутални стоп фрагменти , на които хубавицата, която сякаш правеше единствено стриптийз, се вихри дружно с мистериозния си до момента ухажор Цецо Боклука в здрав креватен екшън с всички екстри .

XXL видеото на Мис Тигрова е налично единствено за платени консуматори на най-големия порно уебсайт в света pornhub.com, изясни източник на изданието. Схемата на работа на Мая Салмова е елементарна до съвършенство – всеки мераклия да види онлайн в интернет нейните любовни качества, заплаща с кредитна или дебитна карта 40 евро . Когато парите влязат в сметката на приключилата публицистика Мая Самлова, тя стартира „ порно представлението ” в компанията на дъртото си гадже Цецо Боклука . Именно при подобен сеанс са направени и стоп фрагментите, разкри информаторът.

Във видеото благоевградчанката първо демонстрира отверстията, с които я е дарил Бог, след това подгрява колегата си, като хапе члена му в разтърсващо фелацио и най-после двамцата минават към същинската част .

Мая стана фейсбук звезда с помощта на своите стриптийзьорски умения, които показва от стълб, конфигуриран в дома ѝ. Пред своите близо 50 000 почитатели изкусителката се кълне, че в никакъв случай не прави секс за пари , а цялата ѝ разкрепостеност приключва в разголването пред камера. Оказа се, че това въобще не е по този начин, за наслада на разгонените в мрежата.

Отношението ѝ към Цецо Боклука, както назовава тя самата остарялото си ново гадже, остава на двата полюса. Доста по-възрастният от нея мъж , който Мая срещнала в стриптийз клуба, в който работела до неотдавна, е женен , само че съгласно Салмова поддържал паралелни връзки и с разгонени дами . Макар че по нейно изложение иде за безспорен маргинал, с който двамата постоянно стигат до пердах, оказа се, че още са дружно. Поне това проличава от клипа, от който се изчервяват даже върли порно фанатици , фрагменти от който може да видите ТУК .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР